Хасково

Всички университети искат Камелия от ПМГ – лауреат по философия

Абитуриентката от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ Камелия Русева е сред блестящо представилите се на олимпиадите тази година и най-добрата по философия в региона и сред най-добрите в страната.

Камелия стана лауреат на националната олимпиада по философия, което й гарантира прием във всички български университети с тази специалност. Отделно Камелия има лауреатски звания от национални конкурси по философия и участие на Национална ученическа конференция „Човек-Свят“. Така тя заслужи и Оскар за принос към гимназията си и неин портрет е на стената на отличниците в ПМГ.

Отличничка

Камелия беше на национален кръг по философия и миналата година. По тази причина сега министерството отпусна средства на гимназията за школа по философия с преподавател Веселина Иванова. Така тази година на националния кръг се класираха общо три момичета.

„Философията винаги ми е харесвала като наука, защото не те кара да заучаваш, а да търсиш“, сподели пред Haskovo.info отличничката.

Отличничка

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
28.05.2017 19:39 19:39

Това е добре АМа да попитам щом е толкова силна в тази област какви ги дири в МАТЕМАТИЧЕСКА гимназия Не можаха ли родителите и да я насочат в друга гимназия където още повече щеше да се реализира

Анонимен
Анонимен
30.05.2017 1:04 1:04
Отговор до  unocha _bleden @abv bg

Защо все се намира някой многознайко да се бърка в чуждите работи?! Явно, че е попаднала на добър преподавател, не мислиш ли?! Интересно, къде според теб щеше „да се реализира още повече“! И ако може да обясниш как става реализирането още повече. То, реализирането или става или не…

Back to top button