Канят на безплатен празник край Каснаково децата от Хасково и Димитровград

Любопитно

Безплатен шести детски празник „Здравей, лято!“ на Светилището на нимфите и Афродита край димитровградското село Каснаково ще се проведе на 3 юни от 10 часа.

Предвиден е куклен театър „Хитър Петър“, аниматори, замък – батут, ателиета по рисуване, изработване на кукли от плодове и зеленчуци, татуировки, грим, грънчарско колело, игрите на баба и дядо, спортни надпревари и сцена на талантите с награди. Ще бъде направен препис на История славянобългарска, която ще бъде подвързана и дадена на читалището в Каснаково.

За всички участници е предвиден безплатен транспорт от автогарата в Димитровград, Ябълково и Меричлери от 9:30 часа, сандвичи, минерална вода и сладолед.

Празникът се организира от Коалиция „Да за Димитровград“ и читалище „Искра – 1926“ в Каснаково. Председателят на Коалицията Стефан Димитров, кметът на селото Тодор Атанасов и читалищният секретар Илияна Демирева канят децата от Хасково и Димитровград на празника, който ще продължи до 14 часа. За допълнителна информация – 0882 62 99 22.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...