Регион

„Даяна и приятели“ в подкрепа за Ники

„Деца помагат на деца“ – тази идея на 17-годишната Николета Корондилева от Хасково за пореден път събра талантливи деца на една сцена.

Снощи в димитровградския театър „Апостол Карамитев“ талантите от Детски младежки център се обединиха в каузата да помогнат на Ники Корондилева и подариха на димитровградчани концерта „Даяна и приятели“.

Концерт

10–годишната Даяна и нейните малки артистични приятели развълнуваха публиката. Сред зрителите бе и заместник областният управител д-р Стефка Здравкова. Тя поздрави всички изпълнители, благодари им за благородната инициатива и ги призова: „Бъдете добри. Правете добро. Защото доброто обединява децата от цяла България в името на живота.“ Д-р Здравкова подари на Даяна пъзел с лика на Света Богородица с пожеланието Божията майка да закриля и помага на българските деца.

Концерт

Зрителите на концерта направиха дарения за лечението на Ники Корондилева от Хасково, която продължава борбата с тежко заболяване и се нуждае от подкрепа.

Сметка в Пощенска банка за събиране на средства в помощ на Ники:

BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button