Хасково

Ограбиха жена на „Хан Омуртаг“ в Хасково

60-годишна жена е била нападната и ограбена около 20 часа снощи на хасковската улица „Хан Омуртаг“, съобщават от полицията.

Хасковлийката се прибирала към дома си, когато била застигната в гръб от млад мъж, облечен с бяла тениска и сини дънки. Той издърпал дамската й чанта, в която имало 120 лв., лични документи и мобилен телефон.

През неостъклен прозорец на къща е проникнато снощи в димитровградското село Длъгнево. Откраднати са мобилен телефон, лаптоп, въздушна пушка и усилвател.

В Свиленград 71-годишен мъж е заявил, че са му откраднати кошер с 12 рамки и пчелно семейство, поставени на пътя за село Момково.

Служител на ЕВН е подал сигнал в хасковската полиция за кражба на ел. енергия. Експертът съобщил, че при проверка на електромер на улица „1 май” в областния град е констатирал манипулация като е поставено мостово съединение – медна пластина между входящата и изходящата клема на клемореда на електромера, като по този начин същия отчита по-малка изразходвана ел. енергия. Отчетено е отклонение от -64.93 % изразходвана ел. енергия. Титуляр на партидата е 47-годишен хасковлия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
рали
рали
01.06.2017 13:44 13:44

Някви мангали са

Back to top button