Регион

Хванаха тютюн, цигари и ментета при полицейската операция в Любимец

Освен в хасковска квартал „Република“, вчера бе проведена и специализирана полицейска операция от свиленградското управление. В две жилища в Любимец са намерени 2 кг. тютюн и 1310 цигари без бандерол.

Последвала е проверка на лек автомобил Опел на разклона за село Капитан Андреево. Проверяващите са открили 30 текстилни артикула и 2 чифта спорти обувки ментета.

Както в Хасково, така и в Свиленградско, акцента на операцията е с превантивен характер и целта й е да противодейства на разпространението на безакцизни стоки, дрога и крадени вещи. В Хасково не бяха намерени безакцизни стоки и дрога, а 32-ма без лични карти бяха глобени.

Осигуряването на добър обществен ред и безопасност на движението също е една от целите на органите на реда. Проверени са 132 лица, 86 автомобила и 25 обекта. Съставени са 11 акта и 26 фиша от свиленградскоти полицаи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button