Любопитно

11 спектакъла за Театралните празници в Хасково

11 спектакъла ще се играят на 12-то издание на Театралните празници „Театър, обичам те“, които ще се проведат от 11 до 18 юни, съобщи на пресконференция директорът на театър „Иван Димов“ Стелиян Николов.

Откриването на празниците е на 12 юни от 18:50 часа с „Малко комедия“ от Чехов, гостува Театрална къща Viva Arte и театър „А. Будевска“ – Бургас. Тук участват Калин Врачански, Койна Русева, Асен Блатечки.

На следващия ден ще се играе „Черното пиле“ от Николай Хайтов, ПК „Ажур Пико“, авторски спектакъл на Мариус Куркински.

За 14 юни е насрочено „Арсен меджик шоу“ – Илюзионно шоу на маг Веселин Долмов – Арсен.

Младежки театър „Н. Бинев“ гостува на 15 юни с „Иванов“ от Чехов, а на следващия ден е пловдивският театър със спектакъла за възрастни „Вграждане“.

„Приятели“ на варненския театър „Ст. Бъчваров“ ще се играе на 16 юни, а на следващия ден гостува „Театър Азарян“ със „За теб“ от Яна Борисова.

Премиерата „Свалячи“ от Елин Рахнев на хасковския театър е на 18 юни с участието на Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Мариела Топалова.

Детските представления започват на 11 юни с премиерата „Карлсон и Дребосъчето“, на 17 юни ще се играе „Разбойническа приказка“ на пловдивския куклен театър, а на следващия ден е отново тяхната „Мечо Пух“.

Билетите се пускат в продажба от понеделник, като цените им ще са промоционални.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button