Любопитно

Силна премиера на „Змейова сватба“ за актьорите в Младежкия

Успешно – с пълен салон, бурни аплодисменти, сълзи и цветя, премина тази вечер премиерата на „Змейова сватба“ от Петко Тодоров за актьорите от Малък младежки театър зад пазара под режисурата на Румяна Георгиева.

С този спектакъл актьорите от театралната школа при хасковския Младежки център ще се представят на конкурс във Варна през идната седмица. Предвид отличната им игра се очакват и поредните награди.

Театър

В „Змейова сватба“ силно се представиха: Калина Вълчева, Любомир Христов, Димитър Димитров, Калина Спасова, Тодор Враджалиев, Пеньо Пенев, Александър Гочев, Добрияна Янкова, Анна Касабова, Надежда Стоянова, Нина Григорова, Шуле Хамди, Адриана Андреева, Анна-Мария Делииванова, Владимира Апостолова, Иван Педев, Тони Тотов, Кристиян Чилингиров.

Театър

Румяна Георгиева споделя, че със „Змейова сватба“ е искала да направи нещо мистично и вълшебно, въпреки смъртта и трагедията в края.

Театър

Това е една история за необикновената любов, една плетеница от страсти и събития, подчинени на предразсъдъците и поверията, на патриархалния бит. Апотеоз на една пламенна любов, която се опитва да се измъкне от остарелите порядки и да потърси щастието си в една химера, в един измислен и мистичен герой, един мечтан, но страшен герой от приказките.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
06.06.2017 10:23 10:23

Браво на артистите и техния режисьор! А имаше ли представител от Общината, който да каже две благи приказки на тези момичета и момчета? На снимките поне не се виждат, а иначе те обичат да се снимат…..

Ба
Ба
06.06.2017 21:31 21:31
Отговор до  Гражданин

Притрябвали са им.

Back to top button