Природозащитници чистят „Тракиец“ и събират пари за зарибяването на язовира

Хасково

Членове на Централна рибно-опазваща организация с нестопанска цел почистиха от боклуци част от устието на язовир „Тракиец“.

От организацията набират доброволци за следващи акции на язовира, които ще бъдат обявени на страницата им във фейсбук. Бреговете на язовира са замърсени и наистина имат нужда от почистване.

Отделно се набират средства за закупуването на зарибителен материал за „Тракиец“. Идеята е с парите да се купят шаран, бяла риба и сом.

Кутията за дарения е в ловно-рибарския магазин на улица „Дунав“ в Хасково.

2 коментара

  • С парите дето събират от билетите ни зарибяват софийските и пловдивските язовири…. сега да събираме допълнително за Тракиец…

  • ЗАЩО ДА ДАВАМЕ ПАРИ ЗА ЗАРИБЯВАНЕ,ЗА ДА ПОРАСНАТ И ДА ПЪЛНИМ ДЖОБОВЕТЕ НА БОЛЯРОВСКИТЕ МРЕЖАРИ ЛИ? НЕ ТРЯБВА ЗАРИБЯВАНЕ НА ТРАКИЕЦ, А ВРЪЩАНЕ НА МАЛОМЕРНИЯ УЛОВ И ИЗГОНВАНЕ НА БРАКОНИЕРИТЕ.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.