Шест квартала без вода, събират ВиК-шефове за кризата

Хасково

В четвъртък 12-часовият воден режим обхваща още 6 квартала в Хасково.

Без вода от 8 до 20 часа ще са: ”Куба”, „Дружба” (от бул. „Раковски“ до ул. „Стара планина”), „Любен Каравелов“, „Каменни“, „Воеводски“, части от кв. „Училищни“.

Бившият кмет на Харманли и бивш управител на ВиК-Хасково Атанас Бързев кани всички досегашни управители на ВиК на среща, на която да обсъдят кризата с водата на областния град.

4 коментара

  • Тоя пък Бързев, видя актуална тема и се закачи. Ха да се сетим заедно какво направи във ВиК докато беше директор-едно голямо нищо! Хайде ходи си в Харманли не се меси в неща, които не разбираш

  • От харманлиец акъл не ща. Ако беше стока нямаше да го омахат и той пак да драпа да е все началник. Сега и секретар на Хасково иска да става. Не се наяде.

  • То бива идиотщини и баламосване на хората, ам това шоу с урана надмина и най-смелите очаквания. Хайде лапайте ги тия 2 милиона и пущайте на хората „новата“ стара вода. Популизмът и краденето при този кмет са направо извънземни, гербаджийски лакомии

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.