Хасково

Шест квартала без вода, събират ВиК-шефове за кризата

В четвъртък 12-часовият воден режим обхваща още 6 квартала в Хасково.

Без вода от 8 до 20 часа ще са: ”Куба”, „Дружба” (от бул. „Раковски“ до ул. „Стара планина”), „Любен Каравелов“, „Каменни“, „Воеводски“, части от кв. „Училищни“.

Бившият кмет на Харманли и бивш управител на ВиК-Хасково Атанас Бързев кани всички досегашни управители на ВиК на среща, на която да обсъдят кризата с водата на областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВиК работник
ВиК работник
08.06.2017 9:27 9:27

Тоя пък Бързев, видя актуална тема и се закачи. Ха да се сетим заедно какво направи във ВиК докато беше директор-едно голямо нищо! Хайде ходи си в Харманли не се меси в неща, които не разбираш

Васко Тръбата
Васко Тръбата
08.06.2017 9:29 9:29

От харманлиец акъл не ща. Ако беше стока нямаше да го омахат и той пак да драпа да е все началник. Сега и секретар на Хасково иска да става. Не се наяде.

Анонимен
Анонимен
08.06.2017 10:59 10:59

То бива идиотщини и баламосване на хората, ам това шоу с урана надмина и най-смелите очаквания. Хайде лапайте ги тия 2 милиона и пущайте на хората „новата“ стара вода. Популизмът и краденето при този кмет са направо извънземни, гербаджийски лакомии

Ира
Ира
08.06.2017 11:31 11:31

В Орфей За втори път тази седмица няма вода! Защо??????

Back to top button