Любопитно

Куп стипендии във втория ден на „Вълшебен свят“

Куп стипендии бяха раздадени и във втория ден на международния танцов фестивал „Вълшебен свят“, който се провежда в Хасково.

Днес беше присъдено Гранд при за белиденс на гръцкия балет „Senso“, съобщи за Haskovo.info организаторът на фестивала и хореограф на „Рона“ Милена Налбантова.

Балет

По традиция състезателният ден приключва с мастър клас, в който танцьорите имат възможност да се докоснат до уменията на някои от изявените членове на международното жури.

Балет

Haskovo.info припомня, че вчера гранд при за акроденс получи “Зоки” (Велико Търново). При класическите балерини първи са варненките от “Кик Болеслава”, а при мажоретките №1 са ОУ “Отец Паисий” (Симеоновград).

Балет

В неделя надпреварата продължава, като вечерта ще приключи с гала концерт и награждаване на най-добрите от трите фестивални дни.

Снимки: Павел Данев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button