В „Шандор Петьофи“ са горди със силния си випуск

Хасково

В хасковското ОУ „Шандор Петьофи“ са горди със силния си випуск седмокласници.

Учениците се представиха много добре на националното външно оценяване, въпреки че цяла година караха часове в ГПЧЕ „Асен Златаров“ заради основния ремонт на тяхното училище.

Особено силно е представянето на седмокласниците на изпита по български език и литература. От 45 седмокласници 25 са с много добър резултат. Това е поредният випуск, който ще заеме част от местата в гимназиите в Хасково.

Възпитаниците са гордост за училището, което вярва в техните достойнства и бъдещите им успехи.

Междувременно, клуб „Здравословно хранене“ по „Твоят час“ направи интересна презентация, подготвена от седмокласника Михаил Хубенов, разкриваща тайните на дълголетниците. Имаше много игри, състезания и постери.

Милена Попова, ръководител на клуба, благодари за прекрасното представяне на своите възпитаници.

2 коментара

  • Гордеем се със седмокласниците си! Такива деца са гордост за всяко училище!

  • Разбира се , че ще бъдат с прекрасни резултати ! Все пак най – добрата учителка по Български език и литература им преподава ! Госпожа Данчева – най – невероятният педагог ! <3

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.