Спорт

Националите по плажен хандбал на лагер в Хасково преди Европейското

Националният тим на България по плажен хандбал е на подготвителен лагер в Хасково за Европейското първенство за юноши до 17 г. в Загреб, Хърватия.

В състава на тима са четирима хасковлии – Петър Тенев, Виктор Ванчев, Валентин Каваков и Румен Димитров. Останалите момчета са: Преслав Станчев, Любослав Димитров, Тодор Калчев, Георги Маринов, Владислав Йоргов и Валентин Митев. Старши треньор е Самет Муртазали с помощник Ирина Миладинова.

Хандбал

Отборът тренира на пясъчното игрище до кортовете на Кенана и заминава за Хърватия утре вечер. Нашите са в една предварителна група с Полша, вицешампиона от последното първенство Португалия, Словакия и Унгария.

Българският отбор участва за втора година на Европейско по плажен хандбал, като последно завършихме на 12 място от 16 отбора. Сега амбицията е да влезем в топ 8 на шампионата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button