Хасково

Дачия блъсна пешеходка, 700 вече са глобените в акцията на КАТ

46-годишна пешеходка е с опасност за живота след пътен инцидент, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера в 7:30 часа в локалното платно на булевард „Васил Левски” в Хасково 52-годишна водачка на лек автомобил Дачия е ударила внезапно пресяклата пътното платно пешеходка. Пострадалата е настанена в болницата с фрактура на лумбален прешлен и множество фрактури на таза.

При акцията на КАТ, за която Haskovo.info писа, само вчера пътните полицаи на територията на Хасково, Димитровград и Тополовград са констатирали над 141 нарушения на Закона за движение по пътищата. Нарушителите са санкционирани с 11 акта и 130 фиша. Извършени са проверки на 159 автомобила.

От началото на акцията са констатирани общо 807 нарушения, за които са съставени 99 акта и 601 фиша.

КАТ предупреждават водачите, че до края на летния сезон ще има засилено и активно полицейско присъствие по пътищата в региона. Екипите ще следят в районите с интензивно движение с цел ограничаване предпоставките за пътни злополуки.

Междувременно, от полицията съобщават за домова кражба на улица „България“ в Тополовград. Откраднати са 752 лева, 50 евро и златни накити.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fanki
Fanki
15.06.2017 14:31 14:31

Полицаите трябва сутрин до 9часа и на обяд от 12 до 14 и вечер редовно да обикалят покрай баничарницата и ПЕЩИТЕ ще се съберат много пари за бюджета а и вного тарикати ще ИЗПИЩЯТ Когато някой мисли да открива ЗАВЕДЕНИЕ най напред трябва да помисли за ПАРКИНГ към него Ако има нека открива но ако няма няма заведение Тоя ТАРИКАТ ОТКРИЛ ЗАВЕДЕНИЕ на най натоварената улица и сега МРЪНКА Абе КЕЛЕШ ако имаме власт в държавата и ОБЩИНАТА трябваше отдавна да ти духнат под опашката

Анонимен
Анонимен
15.06.2017 15:48 15:48

ам тез 15 патрулни коли нали пак запушват пътя,файда…

баев
баев
15.06.2017 16:40 16:40

тези „засилени проверки“ трябва да са целогодишно, всеки ден денонощно за да има ред в село хасково

Back to top button