Повече от половината випуск на „Рилски“ са отличници

Хасково

Повече от половината випуск седмокласници на хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“ завършват с отличен успех.

Свидетелствата си за завършено основно образование на церемония в Младежкия център получиха 89 седмокласници, от които отличниците са 49.

Рилски

Първенците на випуска са Лорета Сивинова, която поздрави всички ученици от сцената, Радост Андреева, която бе от водещите на тържеството, Тереза Симеонова и Калина Георгиева. Те получиха грамоти и книги.

Всички ученици бяха поздравени от директора Тонка Ченгелова.

Haskovo.info припомня, че другарската вечер на красивия випуск бе на 13 юни в ресторант на Кенана.

 

 

loading...

9 коментара

  • Успех на децата !!!Но имам чувството , че плащат на някого за реклама ! В този град не е само това училище , а не виждам много писания за другите!!!

  • Всички момичета бяха като к…и ! Може ли деца в 7 клас да са облечени все едно са в 12 клас :@ Другите училища успеха още по висок от Рилски но тук има не случайни деца и може би затова има статия за тях

  • Много злоба и завист в коментарийте!Не може ли просто да се порадвате на децата!

  • Браво на децата!!! Вярно е обаче, че повечето бяха смешни с тези тоалети и прически като на момичета на повикване! И да, вярно е в града не е само това училище и не са само тези седмокласници! Има отличници и в другите училища.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.