30-годишна изостави и осмото си дете, избяга от АГО

Регион

30-годишна жена от ромски произход е изоставила и осмото си дете в Родилно отделение на МБАЛ-Свиленград, потвърди за Haskovo.info управителят на болницата д-р Димитър Ермов. Родилката била без лична карта.

Във вторник медиците забелязали, че комарникът на прозореца е срязан, а родилката се е спуснала по въже от втория етаж на АГО и е избягала. Това е осмото дете, което 30-годишната майка изоставя по този начин. Бебето вече е предадено на социалните.

„В годината се случва по някой подобен случай, но тази жена е прецедент. За съжаление така се борим с демографския проблем“, коментира д-р Ермов.

От Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ съобщиха за Haskovo.info, че и осемте деца вече са настанени в приемни семейства.

2 коментара

  • След като се знае,че това е осмото й дете,значи знаят коя е !Не може ли да и се потърси отговорност за конвейрното производство и изоставяне на деца?

  • В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НА ВТОРОТО ИЗОСТАВЕНО ЩЯХА ДА Я КАСТРИРАТ. ОБАЧЕ ТУКА “ ЕВРОЦЕННОСТИТЕ “ НЕ НИ РАЗРЕШАВАТ. В ЧИФУТОДЕМОКРАЦИЯТА Е ТАКА. ВАЖНОТО Е ХРИСТИЯНИТЕ ДА ПОТЪВАТ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.