Хасково

Читатели: Трети ден не спират теча по „Раковски“

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за авария, която ВиК не отстранява. Живеещи на хасковския бул. „Раковски“ изпратиха и снимка.

Водата избива от уличката пред входа на ОУ „Св. Иван Рилски“ което е в ремонт и се стича по тротоара и булевардното платно.

Хората недоволстват, защото в случая водата се пилее, а в същото време Хасково все така е на ръба на нов режим. Отделно цената на водата в Хасково си остава една от най-високите в страната – 3 лв., а е все така забранена за пиене заради високата алфа активност.

Малко по-късно тази сутрин от ВиК започнаха да отстраняват аварията.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.06.2017 9:40 9:40

Ало ВиК не сте ли прекалено нагли? 3 лв. за кубик „питейна вода“ се лее по улиците безхаберно? Уран и алфа активности в „питейната вода“. Хайде се гръмнете и се махайте. НИКОЙ ДА НЕ ПЛАЩА ВОДА В ХАСКОВО!!!!!!!

Роза
Роза
18.06.2017 15:22 15:22

Водата в Хасково винаги си е била скъпа никога няма да стане по евтина заради нашия кмет на Хасково

Роза
Роза
18.06.2017 15:29 15:29
Отговор до  Роза

Водата в Хасково винаги е била скъпа никога няма да стане по евтина заради нашия кмет на Хасково

експерт
експерт
22.06.2017 11:07 11:07

От седем години във водата на Хасково има наличие на уран и алфа лъчение. Хасковска област е с най-много онкологични заболявания /справка- министерство на здравеопазването/. Хора, спрете да плащате вода!!!

експерт
експерт
22.06.2017 11:17 11:17

Има българска технология за пречистване на водата. Защо т.н. отговорни институции не проявяват никакъв интерес нъм това. Това е единственото решение – пречиствателна станция. Усилията на ВиК са само в една посока-материално благополучие на работещите там.

Back to top button