Любопитно

Корони, ленти и медали за красивите деца от Малка мис и мистър България

Петте красиви деца от Хасково и Димитровград, които участваха на националния конкурс Малка мис и малък мистър България се върнаха с корони, ленти, медали и купа.

За поредна година представителите от Хасковска област, водени от регионалния мениджър на „Интерсаунд“ Адриана Добрева, се представиха много силно, а по-големите момичета спечелиха право за участие в международни конкурси.

5-годишната Александра Толумова стана втора принцеса на конкурса, Цветелина Караславова на 11 г. е първа принцеса във възрастовата си група, има златен медал от вечерта на таланта за своя танц ча-ча-ча, Васил Иванов на 5 г. е Малък мистър и с купа за своето представяне, Кристина Стефанова на 11 г. е малка мис България и със златен медал за своя певчески талант, първа принцеса е Никол Проданова на 5 г.

Конкурсът се проведе в рамките на 6 дни в Созопол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button