Хасково

Пуснаха система за сигнали за нередности към община Хасково

Вече е пусната система „Аз-кметът“ за изпращане на сигнали от граждани за нередности към община Хасково, обявиха на пресконференция от кметството. Към системата вече са свързани няколко общини.

Програмата може да бъде инсталирана на мобилния телефон и хората да снимат нередности и да ги качват по категории, които предлага онлайн платформата. В системата не може да се качват видеа. От общината през джипиес ще виждат точното място на проблема, обясни главният експерт Информационно обслужване в общината Николай Александров.

Сред сигналите, които могат да се подават са за неправилно паркиране, нередности в сметопочистването, има и категория „Други“.

Сигналите автоматично се препращат до отговорни служители в общината. Вече има разрешени сигнали и такива в процес на обработка.

Системата ще работи денонощно през цялата седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.06.2017 19:02 19:02

Е сега вече я втасахме, кви сигнали кви пвт лева, тия „отговорни“ служители докато засекат джипиеса докато се почесат където не ги сърби и хоп – нередността станала нерешима. Хайде скрийте се бе

Анонимен
Анонимен
21.06.2017 19:25 19:25

Ба,боли ме гьза,никви сигнали няма да ви пускам,некадьрници такива.Не ви вярвам,това е. Доверие няма ли,нищо няма.Оправяйте се,на мен не ми пука.

Back to top button