Хасково

Мъж загина на пътя Хасково – Болярово

Image50-годишен хасковлия загина след катастрофа. Инцидентът стана днес около 12:30 часа по пътя Хасково – кв. Болярово. Мъжът е управлявал лек автомобил „Опел Кадет“ с превишена скорост, изгубил е контрол над возилото и е напуснал пътното платно.  

Колата е паднала от мост и се е преобърнала в дере, съобщи за Haskovo.info дежурният в полицията.

50-годишният мъж сам е изпълзял от колата пред дошлите на място спасителни екипи, които са му оказали първа помощ. Пострадалият е откаран в МБАЛ – Хасково, където по-късно е починал.  

 

 

Image Image

Снимки: Георги Даскалов 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
a
a
09.12.2007 23:31 23:31

Откакто се ремонтира тоя път не е обезопасен.

...
...
10.12.2007 4:16 4:16

Много бавно върви работата по бул.Запад … кмета бива да ускори малко нещата.

гражданин на града
гражданин на града
10.12.2007 19:38 19:38

Да не е обезопасен този път, но и отбивката за Въгларово е окаяна, все още на места междуасвалта с бордюра има 20 см. разлика и това е приет може би път. Дори и в града ул. Генерал Колев е с обновена настилка , но тротоарите не са оправени, а им махнаха плочките отдавна защо? Все още има кофи за боклук които стоят на пътя и са потенциално опасни особено при мъгла и лоша видимост. Кмета трябва да застави тези които отговарят и получават заплата за това да си свършат работата.

Back to top button