Шофьор: В Стамболово глобяват избирателно

Регион

Читател на Haskovo.info сигнализира, че полицай глобява избирателно в Стамболово.

Днес шофьорът е бил глобен с фиш за неправилно паркиране от местен полицай. В същото време обаче имало още няколко коли в нарушение, но униформеният санкционирал само него.

„Този господин с пагоните за господ ли се мисли. Какво е това своеволие“, недоволства глобеният шофьор. Той посочва, че сред останалите коли, паркирани в нарушение на автобусна спирка са такива на сегашни и бивши управници на Стамболово и явно по тази причина не са глобени.

„Значи за някой хора не важат законите. Това е дискриминация и своеволие от страна на местната полиция“, се казва още в читателския сигнал.

Паркиране

Изпрати новина

11 коментара

  • Докато повечето от управляващите в тази община са от турски произход, разбира се че ще има подобни недоразумения…

    • ТИ БОЛЕН ЛИ СИ ??????? ТЕ И В ХАСКОВО ПИШАТ ИЗБИРАТЕЛНО!!!!!!!!!КАКВО ОБЩО ИМА ПРОИЗХОДА??????

  • В този ррайон преобладава туркоезичното население Синоним на думата която непрекъснато ТЪРКАЛЯМЕ сега КОРУПЦИЕ е турската дума РУШВЕТ така че този номер в района си е нещо нормално Ние 500 г сме учили дивотиите на Турция и още не можем да се отърсим от идиотизмите им въпреки че сме ЕВРОПЕЙЦИ и непрекъднато бръщолевим за ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ и европейски правила Въпреки тия дрънканици ние си оставаме Бай Ганювци и роднини на Али баба и Насрадин ходжа по МАНТАЛИТЕТ Дано този манталитет се промени в близките 300–400 години

  • Те там и полицаите са малоумни амуджи, всички са турци,не могат да пишат и четат на мен лично ми се случи да не ми напишат акт защото не могат.Сричаха десет минути и се отказаха.

  • Значи, 100 % съм сигурен, че глобата е писана на гяур от амуджа. И избирателно на останалите амуджи не са писали. Роби в собствената си държава – това станахме!

    • Прав си приятелю, точно това исках да изкажа в горе посочения коментар! Много жалко…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.