Хасково

Двама шефове на районни управления на полицията хвърлиха оставки

Двама шефове на Районни управления на полицията в Хасковско са подали оставки, потвърди за Haskovo.info директорът на областната дирекция на полицията старши комисар Ангел Цанков.

Оставки са подали шефът на хасковската полиция Николай Бакърджиев и началникът на полицията в Харманли – Евгени Генов. Двамата са посочили лични причини за напускането си и не искат да са началници на районни управления. Бакърджиев остава в ситемата на МВР, а Генов излиза от нея.

Очакванията са скоро министърът на вътрешните работи да назначи нови шефове на овакантените места.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.06.2017 23:55 23:55

„Лични причини“ не означава лични причини.

Ляба от Арманли
Ляба от Арманли
23.06.2017 10:06 10:06

Цанков продължава да безчинства в Хасково. Угаждайки на корпоративни интереси по границата и в региона. Продължава да назначава не читави хора на възлови места. Такъв е Расоков чието семейство присвои крупна сума пари от една банка в Хасково и нищо не разбира от оперативна работа но ще става шеф на РПУ Хасково. Ебати и полицията.

Back to top button