Хасково

Гимназията по туризъм връчи 165 дипломи и свидетелства на випуск 2017

Общо 165 дипломи и свидетелства за професионална квалификация бяха връчени на завършващите зрелостници в хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.

Първенци на випуска са Красимира Тодева от 12 а клас, специалност „Кетъринг“ и Шазие Хасанова от 12 б клас, специалност „Организация на хотелиерството. Средният успех на випуска е много добър, посочи директорът Пенка Георгиева.

Илиян Вълков от 12 а клас има пълна шестица на матурата по английски език. За първи път тази година 11 зрелостници избраха да се явят на втори ДЗИ по теория и практика на професията и постигнаха много добър успех.

ПГТ

Всички отличници и изявени ученици на випуска получиха грамоти и подаръци от училището.

Награди бяха връчени и на Десислава Кордова от 12 в клас, спечелила първо място на националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ“ в категирия есе при възрастова група 11-12 клас, а с поощрителна награда е Щилян Димитров от същия клас.

Освен двамата зрелостници с второ място, но във възрастова група 8-10 клас, е отличен десетокласникът Александър Ангелов, който също се представи с есе. И тримата отличници в конкурса са от професия „Ресторантьор“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аз
аз
23.06.2017 16:11 16:11

Ето сега трябва да им е балът.

Back to top button