Спорт

Шеста поредна титла за Емирджан от държавно първенство

Състезателят на хасковския клуб по бокс „Севдалин Василев“ Емирджан Мехмед (63 кг.) записа впечатляващо постижение на ринга.

Галантния бе най-добрият на Държавното лично-отборно първенство при 15-16-годишните в Горна Оряховица и спечели шеста поредна титла. Боксьорът вече има и 20 поредни победи, съобщи за Haskovo.info треньорът му Людмил Димитров.

На първенството участваха още хасковлиите Сашо Ангелов, който се класира седми при 57-килограмовите и Алтай Кадир (66 кг.), който е шести.

Другата седмица в София стартира Европейското първенство за девойки 17-18 г., където за медалите ще се бият две хасковлийки. Това са Горяна Стоева (51 кг.) и Силвия Димова (+81 кг.). При успех нашите могат да получат и повиквателни за Олимпиадата в Аржентина догодина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button