Хасково

В акцията срещу старите коли: вдигнаха първо Форд в „Орфей“

Червен Форд, паркиран от дълго време между 22 и 6 блок в хасковския квартал „Орфей“, бе първият вдигнат автомобил в акцията на общината срещу старите коли в областния град.

Както Haskovo.info писа, вече изтече 3-месечният срок в който собствениците трябваше да отстранят от паркинги, междублокови пространства и улици 33 автомобила. На всички са били разлепени стикери, които предупреждават собствениците им да отстранят излезлите от употреба автомобили.

Коли

20 от тях обаче все още са изоставени. Те се вдигат с „паяк“ и се извозват до площадката на фирма за изкупуване на бракувани автомобили. В акцията участват КОРЗ, общинска полиция и ОД на МВР.

Хора от 22 блок заявиха пред Haskovo.info, че Фордът е на мъж от блока, който има друг автомобил. Той не карал Форда, въпреки че още бил в движение. Мъжът имал много грижи с болния си баща.

Живеещите в блока изразиха и недоволството си от разбитата улица към 6 блок и поискаха от общината да сложи поне чакъл.

Акцията срещу старите коли ще продължи и през следващите дни.

Haskovo.info припомня, че подобна акция стартира и в община Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ггг
ггг
26.06.2017 15:45 15:45

Хасвалт няма, коли дигат!!!

Читателя:
Читателя:
26.06.2017 21:49 21:49
Отговор до  ггг

Ей това е коментар! Но да ти кажа те от общината се чудят коя „обществена дупка“ да запушат, че за дупките ред не остава…

Back to top button