Регион

24-годишен падна с издирван мотор, 481 глобени през почивните дни

422 нарушения са констатирали пътните полицаи по време на специализираната акция през почивните дни.

Нарушителите са санкционирани с 41 акта, 381 фиша и 59 електронни фиша. Извършени са проверки на 775 автомобила.

От началото на акцията са констатирани общо 2170 нарушения, за които са съставени 270 акта и 1793 фиша.

24-годишен младеж от село Узунджово без книжка подкарал мотоциклет Хонда без регистрационни табели. Поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол и е паднал на платното.

От удара младежът е с фрактура на лъчева кост на лявата рака и охлузни рани по главата, тялото и крайниците. Настанен е за лечение в МБАЛ Хасково без опасност за живота. При извършената справка по номера на рамата на мотоциклета е установено, че е обявен за общодържавно издирване. 21-годишен кърджалиец и 28-годишен харманлиец са заловени да шофират Тойота и БМВ без книжка, в едногодишен срок, на влезли в сила наказателни постановления за същото нарушение.

Още 3 проиводства са образувани срещу пияни водачи – две в Свиленград и по едно в Хасково и Димитровград. В арестите са били мъже на възраст 46, 22 и 66 г., който е без книжка и 36 г., заловени да шофират колите си след употреба на 1,36, 1,55, 1,62 и 2,43 промила алкохол в кръвта.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button