Хасково

Депутат и областният управител откупиха снимки от изложбата #ЗаНики

Депутатът Георги Станков и областният управител Станислав Дечев бяха сред първите, които откупиха фотографии от благотворителната изложба #ЗаНики във фоайето на областна администрация.

Експозицията, в която са подредени красиви фотографии на участници от конкурса на областния управител по повод 1 юни и на талантите от школата на Славян Костов, бе открита на обяд.

Изложба

Фотоизложбата ще остане във фоайето на областна администрация до 30 юни. През всичките 5 дни ще могат да се правят откупки на фотографиите, а парите от тях ще бъдат преведени по сметката на Николета Корондилева, с титуляр Росица Ленкова, майка на момичето:

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Онли джоук
Онли джоук
27.06.2017 11:49 11:49

Ех тази Нели Вълканова, как услужливо четкаше бившия „градоначалник“ Иванов, сега пък „губернатора“, славна кариера, кво ли я чака, може би лично Тръмп ще я покани да му измисли нещо друго вместо титла президент, например „юесейдбестменендмадлиричту“

Back to top button