Любопитно

Участничка на „Мис България“ и красиви деца с дарение за Старческия дом

23-годишната димитровградчанка Габриела Вълкова, която спечели регионалния конкурс за красота и ще е една от финалистките на „Мис България“, заедно с деца, победители на Малка мис и малък мистър България, направиха дарение на настанените в Старческия дом на Кенана.

Те подариха на възрастните хора дрехи, консумативи и ги почерпиха със сладки. Александра Толумова, Камелия Георгиева, Марина Колева и Тодор Тодоров се представиха с програма.

Дарение

Haskovo.info припомня, че в навечерието на Великден красивите деца на Хасково и Димитровград отново посетиха Старческия дом и почерпиха възрастните хора.

Амбицията на регионалния мениджър на модна агенция “Интерсаунд” Адриана Добрева е да направи тези посещения традиционни. Тя благодари за гостоприемството на директора на Старческия дом Любка Евтимова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Вергил
Вергил
26.06.2017 15:23 15:23

Адриана, мисля че е време да си останеш и ти в старческия дом при наборите. Стига си се бутала първа на снимките,плашиш децата и читателите на сайтовете!

Back to top button