Любопитно

Хасковски спектакъл е селектиран за сезона на „Сфумато“

“Оркестър Титаник” на хасковския театър „Иван Димов“ е сред селектираните спектакли за участие в Малкия театрален сезон на “Сфумато”.

Традиционният летен фестивал започва днес в София, а пиесата по Христо Бойчев ще се играе на 5 юли.

Форумът, организиран от Театрална работилница “Сфумато”, цели да даде шанс за изява на най-младите от всички сфери на изкуството. В рамките на десет дни столичани и гости ще имат възмажност да гледат безплатно концерти, театрални постановки, пантомима, анимация, филми, изложби, поетични акции и др.

Трупа EXTRAVAGANT UNION – театрален колектив, с база в Гърция, е сред чуждестранните гости на Малкия сезон. В разнообразните прояви ще се включат още журналисти, актьори, директори на театри, драматурзи, театрални критици и продуценти от Франция, Унгария, Португалия, САЩ и Гърция.

“Оркестър Титаник” бе дипломният спектакъл на Дамян Тенев, за който той получи номинация “Икар” в категория “Дебют”. Ролите се изпълняват от Красимир Митев, Емануил Костадинов, Петър Влайков, Пламен Петков, Станислава Николова, Иванка Шекерова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button