Хасково

Коледари ще зарадват Дома за стари хора

Танцов съставКоледно детско утро с много песни, танци и подаръци се проведе днес в читалище „П.Яворов“ в Хасково. В него участваха танцовия и вокален състав при ОУ „Кирил и Методий“и коледарската група при читалището. Накрая доволният дядо Коледа раздаде подаръци на всички деца.

Тържеството бе заложено в проекта за любителско творчество „Ой Коледо, мой Коледо“, който спечели финансиране от Министерството на културата. С част от отпуснатите средства бе закупена новогодишна украса за читалището – съобщи за  Haskovo. info неговият секретар Росица Димова.

За четвъртък е насрочена втората проява по проекта – концерт в Дома за стари хора на „Кенана“, в който ще се включат коледарската група, ансамбъл „Южняче“ и групата за стари градски песни „Жасмин“ при читалище „П. Яворов“. Те ще се изявят и на 28 декември на новогодишна вечеринка в културното средище. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button