Любопитно

С хоро, подаръци и цветя ансамбъл „Хасково“ изпрати красивите си абитуриенти

Фолклорният ансамбъл „Хасково“ изпрати тази вечер официално своите красиви абитуриенти.

На тържеството в репетиционната зала успяха да дойдат след изпити за медицина в Пловдив близначките Марина и Петя Бойчеви и Ели Петрова, като и трите момичета завършиха ГПЧЕ „Асен Златаров“. Елена Василева, която също завършва Езиковата и Антон Петков, който се дипломира от ПМГ „Боян Петканчин“ отсъстваха, защото са на работа.

Ансамбъл

Ръководителят на ансамбъла Ана Димитрова поздрави за завършването им абитуриентите и за дългогодишната работа в състава. Димитрова им пожела много успехи и ги дари с цветя и подаръци. На заслужили танцьори през годината бяха раздадени грамоти.

Всички танцьори в залата се хванаха на дълго хоро, с което подобаващо изпратиха своите зрелостници, които се очаква да се включат в юбилейния концерт на ансамбъл „Хасково“ на 1 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button