Нова порция фишове по „Георги Кирков“ и пред „Спартак“

Хасково

КАТ и общинска полиция съставиха нова порция фишове за неправилно паркиране по хасковската улица „Георги Кирков“ и пред спортна зала „Спартак“.

Органите на реда се появиха изненадващо около 14:30 часа и набързо санкционираха няколко шофьори. До входа на „Спартак“ имаше само едно „Пежо“, което отнесе фиш. Минувачи реагираха, че колата е на един от треньорите в залата. Хората отново предложиха улицата да стане еднопосочна.

Веднага след това униформените наложиха глоби за неправилно паркиране до поликлиниките на „Кирков“ и отпътуваха за други улици.

Haskovo.info припомня, че специализираната полицейска акция стартира на 10 юни, като глобените в областта са вече над 2800.

15 коментара

 • Самият аз съм шофьор и съм глобяван,но одобрявам акцията.Наред с това наистина е необходимо да се помисли някои улици по периферията на центъра да се направят еднопосочни с цел паркиране от едната страна.

 • Еднопосочното движение не е решение , а допълнителен проблем.Така ще трябва големи обходи и допълнително натоварване на други точки.Трябва да се мисли за оформяне на паркоместа в района -има например неизполваеми тротоари ,които могат да бъдат частично скосени ,както и Община Хасково да преговаря за грамадната територия на рушащите се тютюневи складове .

  • ЕДНОПОСОЧНОТО ДВИЖЕНИЕ Е НАЙ ДОБРОТО И ЕЛЕМЕНТАРНО РЕШЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!ИСКАМ И УЛ.ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ НА КОЯТО ЖИВЕЯ ДА СТАНЕ ЕДНОПОСОЧНА КАКВАТО БЕ ГОДИНИ НАРЕД

  • Не претендирам да съм кой знае колко компетентен,но в чужбина хората така най безболезнено си решават проблема с паркирането.Та на нас като не ни стига акъла-да гледаме тях.Е ако живееш на еднопосочна улица може и да заобиколиш 100-200 метра,но с добро планиране не е толкова страшно.

 • Очевидно има голяма полза от тези акции, направи ми добро впечатление, че в петък в 17,10 ч /час пик/ спокойно се минаваше в две редици по бул. „България“ покрай общината /всички знаете спрелите коли до закуските/.

 • И що не продължите по Георги Кирков след светофара,още 20 коли нагло паркирани на платното.

 • ПРЕД СГРАДАТА НА ПОЛИЦИЯТА КОГА ЩЕ МИНАТ ДА САНКЦИОНИРАТ СПРЕЛИТЕ НЕПРАВИЛНО АВТОМОБИЛИ?

 • Къде да спре този който отива на лекар? Пред първа поликлиника спират таксита,а коли каращи болни не могат​!

 • Помислете и за тези които отиват на лекар! Те каква вина имат? Те къде да паркират?

 • С това ли ще се похвалите,че сте глобилимного по Георги Кирков аз съм пациент на 2-ра поликлиника трудно подвижен без кола е абсурд и колата трябва да ме чака.Питам докторите от двете поликлиники,ВИЕ сте търговски дружества работите и печелите на чий гръб на пациентите,а какви удобства им подсигурихте?Разходете се и вижте в другите градове всички частни клиники и болници са помислили за пациентите си.Вижте Стара Загора болниците им са пълни с Хасковлий.

  • Отзад на втора поликлиника има паркинг, но е затворен.Да си вдигнат бариерата.Може и общината да се разбере с цигарената и да ползват двора на склада за паркинг ,но май не им се занимава.

 • „Нова порция фишове“??? МВР на порции ли работи? Или….??? Контрола трябва да е постоянен! Не акцийки- малко за сайтовете да има малко за чалъм…. Шофьор съм от 32 г. – глобявали са ме – но, „Kонтрол на порции“ -МВР се излага с името си и като институция – звучи дори смешно! На порции 🙂

 • Само на следващата пресечка след3-та поликлиника до НОЙ е фраш от коли и няма никой да те пипне ако си клиент на заведението.Господа,това ,че сте глобили толкова болни хора не ви прави чест,ада пазите заведението .Справедливост господа справедливост!!!!!!!!!!!!!

 • Ало кмета кога ще направят твоите хора от Екопрогрес Хасково и прохода между блоковете на улица Веслец и Добруджа да излизат коли.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.