Хасково

1426 лв. събраха #ЗаНики от благотворителната фотоизложба в Областна

Благотворителната фотоизложба #ЗаНики събра от откупки на снимки 1426,71 лв, съобщават от областна администрация. Тази сума бе внесена днес по сметката на Николета Корондилева в Пощенска банка: BG66BPBI 7926 106 4334 801 BIC: BPBIBGSF

В продължение на една седмица в държавната администрация беше подредена експозиция от фотографии, участвали в конкурса „Виждам красотата“, иницииран от областния управител Станислав Дечев. Идеята за фотоизложбата бе на Клуба по фотография към Младежки център Хасково. Организацията на експозицията бе поета от членовете на Младежкия областен съвет за иновации, с помощта на областния управител, екипа му и фотостудио.

„Искрено благодаря на всички дарители, които подкрепиха благотворителната изложба. За пореден път доказахме, че доброто е по-силно от болката и се убедихме, че когато правим нещата със сърце, те се случват“, каза Дечев.

Днес членовете на съвета отчетоха успеха на първата си съвместна инициатива и проведоха поредното си заседание. „Идеите, които имаме са много. Важното е, че имаме обща визия за развитие на младежките политики. Много държа учениците сами да предлагат идеи, които ще им бъдат полезни и интересни“, заяви Станислав Дечев.

Предстоят няколко поредни мероприятия, насочени към младите хора от региона. Още през септември ще бъдат реализирани част от тях. Веднага след лятната ваканция ще се започне и същинската работа на Младежкия областен съвет за иновации. Предстои стартиране на официална фейсбук- страница на организацията. Там ще се публикува всичко важно, което младите хора от областта организират. Целта е да се привлекат все повече ученици и младежи от цялата област и да се създадат контакти с други подобни организации в България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button