Регион

Глобиха шофьора на автобус „Чавдар“ с военни

От Военна полиция са глобили шофьор на автобус „Чавдар“, превозващ военнослужещи, а водачът с инициали Б. С. Б. обжалва наказанието пред Хасковския районен съд.

Глобата е в размер на 150 лв. На 5 април тази година екип на Военна полиция видял автобуса, аварирал на пътя за село Манастир. С едната си част той бил на платното и не бил означен по установения ред. Около автобуса пък имало военнослужещи.

Така полицаите глобили шофьора, който се числи към военното формирование в Ямбол.

Хасковските магистрати отхвърлят жалбата на шофьора и потвърждават наказателното постановление. Решението може да бъде обжалвано пред Хасковския административен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.07.2017 9:26 9:26

Абе вие не сте наред. Вместо да глобявате шофьора, купете на хората нормални автобуси. Да не е спрял да пие кафе? Ако автобусът не беше на 1500000 години нямаше да се разваля нон-стоп. Ей, аман от натегачи!

Анонимен
Анонимен
06.07.2017 10:16 10:16
Отговор до  Анонимен

като се е развалил да го избутат в страни все пак са към 50 човека няма да им дотежи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А.С.
А.С.
07.07.2017 9:14 9:14

Хахаха къде да го избутат? Видял ли е някой колко е широк пътя? В канавката ? Българска работа! Някой видял ли е въобще хасковския Чавдар колко е крив ? Движи се в две плътна! Защо не обърнат внимание на това ?!?!

Анонимен
Анонимен
07.07.2017 10:03 10:03
Отговор до  А.С.

само едната част е стърчала най вероятно задната и пишат за ямболски чавдар ама кой да чете !!!!!!!!!!

Back to top button