Четири учителски места и 33 за строители и шлосери

Хасково
Учители

Четири свободни учителски места са обявени за Хасково, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Първото е за учител по физическо възпитание и спорт на безсрочен договор.

Другите три места са за учители – теоретично обучение “Мебелно производство” и теоретично и практическо “Строителство и архитектура”. Тук договорите също са безсрочни.

Търсят се 8 работници за монтаж на фуражен завод, 15 зидаромазачи за фини мазилки, шпакловки, гипсокартон, бояджийство и 10 шлосери за обработка на метални детайли с 1 г. опит.

Сред новите работни места в Харманли са 5 места за лозари на 460 лв., а в Хасково двама рецепционисти в хотел на същата заплата, като се изисква компютърна грамотност.

Още новини

loading...

5 коментара

  • Пенсионирайте Наска от ОУО, че отдавна навърши години за пенсия, пък си стои началник там само за много пари и да се пъчи като най-работния човек в българското образование. Голяма нахалница е Наска. Много агресивна и първи интригант, сякаш за това е учила само. От пост на пост и все да се отърка в управляващите. Добре се отърква и в Колев, от много години, пък той нали си е със слаби ангели забрави и дом, и семейство, да не говорим за жена му, дето изтърпява тази лудост и срам. Та така стоят нещата в общежитието от много години. Всички мълчат и търпят, че който се обади, Наска го уволнява, съкращава или без време пенсионира. Гладна за власт, пари и награди. Мачка хората и прибира облагите. Само тя. Другите са нищо. За интересите си като танк минава по този и тези, дето й пречат. Пенсионирайте я най-сетне и дайте работа на някой млад и кадърен човек, че простотиите там край нямат. Събудете се, бе РУО. Защо не следите за спазването на законите.

    • Еее, спри се де ,банален стана, съкратиха те от общежитията и не се спя да черниш ръководството им! Под всяка статия ,като цветарка ръсиш простотиите си. Съд ли искаш?! Спри се, престани да пишеш лъжи и чернилки ,добре че те съкратиха, такъв човек не заслужава да е възпитател и да възпитава деца.

  • Пенсионирайте и многото детски учители назначении назначавани още и още. Потърсете учителите в трудоспособна възраст, размърдайте се ! Проверете ги!

  • Пенсионирайте баба Наска от ОУО. Стига е заемала място на началник за да взема пари за екскурзии за снимки за панаири и за увиване около мъже с неостаряващи мераци като Колев, Панайотов и кой ли не. Стига е получавала облаги, като уволнява пенсионира и съкращава нормалните редови учители. Тази безумна и властолюбива жена е пенсионна възраст от години, само че си стои в началническия кабинет и алчно прибира всичко, защото се мисли за най-заслужила и незаменима. Прекратете лудостите й по законов път, както е редно. Стига е чакала необезпокоявана от никой поредното увеличение на заплатата си. В общежитието лъвския пай е винаги за Наска. Няма друг като нея в това Хасково. Спрете я бе. Пенсионирайте я тая алчна баба Цола.

  • В БЮДЖЕТНАТА СФЕРА НЕ Е РЕДНО ДА РАБОТЯТ ПЕНСИОНЕРИ, СЛЕД КАТО ИМА БЕЗРАБОТНИ В ТРУДОСПОСОБНА ВЪЗРАСТ, ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СЕ ОСВОБОДЯТ РАБОТНИ МЕСТА И БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ НАМАЛЕЕ.
    КОЙТО ИСКА ДА РАБОТИ СЛЕД ПЕНСИЯ, ДА РАБОТИ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР, ЗАЩО ЩЕ ВЗИМА ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА ?
    ЗА НЯКОИ И ДВЕТЕ, А ЗА ДРУГИТЕ НИЩО.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.