Регион

Спипаха 72 000 цигари във Фолксваген на бензиностанция

Общо 72 739 цигари без бандерол иззеха служители на ОДМВР Хасково, съобщават от полицията.

Вчера са извършени проверки по линия на безакцизните стоки на територията на Хасково и Свиленград. По-голяма част от безакцизните папироси са иззети снощи на бензиностанция на автомагистрала „Марица“. Икономическите полицаи са спрели лек автомобил Фолксваген, управляван от 25-годишен турски гражданин. В специално изработени тайници на колата са намерени 72 200 цигари. Турският водач е задържан до 24 ч.

Останалите 539 цигари са открити при проверки в хранителни магазини в хасковски села, иззети с протоколи.

30-годишен хасковлия е задържан за кражба. Вчера мъжът откраднал ризи от магазин на улица „Пловдивско шосе“ в областния град. След сигнал от собственичката на магазина, хасковлията е задържан, а ризите са иззети.

Още един мъж е бил установен за кражба от полицаите от управлението. Това е 36-годишен узанджовец, откраднал акумулатор от свой съселянин от леката му кола Рено.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button