Пак агресия срещу медиците в Спешно, монтират камери и в шокова зала

Хасково

Пореден случай на агресия, този път вербална, е имало през уикенда над медиците в Спешно отделение на хасковската болница, научи Haskovo.info.

Около 2:30 часа в неделната сутрин изнервен пациент е започнал да се заяжда и ругае първо медицинската сестра и санитарката, а след това и дежурния лекар. Имало и заплахи с думите „Затова ви бият, докторе“.

Спешно

Когато медиците се обадили в полицията, агресивният мъж избягал.

След този пореден инцидент, днес започна поставянето на допълнителни камери за видеонаблюдение в коридорите на Спешно. Камери вече ще има и в шокова зала, където досега нямаше видеонаблюдение.

38 коментара

 • Понякога така наречените медици заслужават шамари уж спешно отделиние и като отидеш никой не ти обръща внимание и искат по 20лв за преглед независимо дали си осигурен или не

 • те сегашните лекари си заслужават всеки шамар който изядат та на някои дори и трепането е малко

 • Те да си оправят охраната,че бая парички си делят охранителите с началника си бившия катаджия

 • Правилно им го е казал човека, може би не е трябвало да ги заплашва и да се заяжда, но не са му издържали нервите , за смешното ти трябват нерви като корабни въжета, само гледат как да те вкарат в болницата, това от Близнака ли го научиха или от преди това си бяха такива хищници нямам наблюдения.

 • По-добре човек да не опира до лекарите в Спешно отделение, че не знам кой им е дал дипломи на тези!

 • Много прекаляват вече медицинските работници,който диша ги НАПАДА!!!!!
  Я,СЕ СПРЕТЕ,ЛОША УСЛУГА СИ ПРАВИТЕ,ВОЛА РИЕ-НА ГЪРБА МУ ПАДА!!!!!

 • Като нестават лекарите кой ви бие по главата да ходите в спешното? Лекувайте се сами.

 • Мили деца като влезете в тази болница първото нещо което ще ви направи впечатление е че там се пуши непрекъснато, всичко е овоняно до немай къде, второ вербалните агресии започват от самите „медици“, не може да идеш в 3 часа през нощта с адски болки и една проста фелдшерка или сестра да те пита – ти за какво идваш по това време?! какво може да се отговори на такъв малоумен въпрос, уж сме осигурени и си плащаме вноските и такова отношение, просто недопустимо! Предлагам д-р Гелов, шефа на болницата да се събуди и да отстрани описаните по-горе фрапантни и недопустими за която и да е болница факти и чак тогава да си говорим за агресията и кой по-точно е агресивният!

  • Същото се случи и с мен преди месец,а когато ми насиниха ръката със системата ми казаха ,че ако ще охкам и повръщам пак (в кофичка която си носех) да си ходя!

 • Скъпи ‘“пациенти“ щом не сте доволни от лекарите и мед.сестри в спешните звена, стойте си вкъщи и се излекувайте сами. Нали сте много знаещи и сте компетентни в абсолютно всичко, за какво ви е медицинска помощ. Основният проблем при българския народ е в това, че сте негативно настроени към всичко. На вас лекарите не могат да ви помогнат, само Господ може да ви помогне. Но така като гледам и той е вдигнал ръце от вашата простотия. Тъй че СПАСЯВАЙТЕ СЕ!

  • Госпожо юриева,явно живеете в някакво друго измерение или ваш измислен свят,или много сте зле с главата за да пишете такива глупости.Крайно време е поне един лекар да бьде обесен с главата надолу за да се среснат останалите уж лекари.Всички са за пребиване.Забравиха за какво са учили и каква клетва са дали.Затова бой докато им дойде акьла.

  • Уважаема г-жо Юриева, като идеш в магазина искаш да си купиш хубава стока щото си плащаш , като Ви се развали нещо пак искате компетентен ремонт щото пак си плащате. АМИ УВАЖАЕМА И НИЕ ТАКА , ВИЕ СИ ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТИ ОТ НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ И СЛЕД КАТО ПЛАЩАМЕ ИСКАМЕ КОМПЕТЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ……. АКО СТЕ НАИСТИНА МЕДИК ,ВИЕ СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЦИНИЧНА…

 • Юриеваа,ти явно си ку..ка,дето се храни от рушвети!!!!
  Ти си стой у дома мила!!!!
  Ние си плащаме със здравни осигуровки!!!!
  Ясно!!!!!

  • ВИЕ МАЛОУМЕН ЛИ СТЕ ВАШИТЕ 16 ЛЕВА А КОЛКО СМУЧАТ ОТ ДЪРЖАВАТА А ЧЕ КАРАТ МЕРЦЕДЕСИ G- КЛАСА А ЧЕ ЖИВЕЯТ В ПАЛАТИ ЗАЩОТО ДОКАТО НЕ ИМ ДАДЕШ КЕШ ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯ НЕ ВЛИЗАТ В ХИРУРГИЯ АКО ЩЕ И ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ДА Е ТЯ И ПАК ПИТАМ ВИЕ МАЛОУМЕН ЛИ СТЕ??????

 • Браво! Я да видим, тъй както съм легнал, мога ли изяде една круша. каза:

  Ето това е челен опит – отиваш в магазина и първо теглиш един бой на магазинера, после караш колата не ремонт и бой на автомонтьора и т. н.

 • Като почнем от завеждащия и преминем през оня плешивия и оная дъртофелница педиатърка ппюс некадърните фелшерки дето една система не могат да сложат, като знам колко са груби,заслужават си боя.

 • пребройте колко са негативните коментари срещу „медиците“ от спешната помощ и колко са положителните и си направете сами изводите-ако можете де!

 • пребройте колко са негативните коментари срещу „медиците“ от спешната помощ и колко са положителните и си направете сами изводите-ако можете де!

 • ТОВА ТУК В БЪЛГАРИЯ НЕ Е СПЕШНА ПОМОЩ, А ПАРОДИЯ НА СПЕШНА ПОМОЩ! КАК МОЖЕ ЦЕЛИЯТ ПЕРСОНАЛ, КОЙТО Е НА СМЯНА ДА ДЕЙСТВАТ ТОЛКОВА БАВНО И НЕАДЕКВАТНО, ВСЕ ЕДНО НАСИЛА НЯКОЙ ГИ КАРА ДА СА ТАМ! В КРАЙНА СМЕТКА ЗАТОВА Е БЪРЗА ПОМОЩ ЗА ДА РЕАГИРАТ СВЕТКАВИЧНО, А НЕ КАТО ДРОГИРАНИ ДА ТЕ ГЛЕДАТ! НИЩО НЕ Е КАЗАЛ ЧОВЕКА, А ТЕ ВЕДНАГА СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА СЛУШАЛКИТЕ, НО ВИНАТА СПОРЕД МЕН Е В МЕДИИТЕ, ВМЕСТО ДА АКЦЕНТИРАТА ВЪРХУ ПРОБЛЕМА НА НУЖДАЕЩИЯ СЕ ТЕ ГЛЕДАТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ДА ЗАЩИТЯТА МЕДИЦИНСКИТЕ УЖ РАБОТНИЦИ. АКО НЕ ГИ ОТЪРВА ТАЗИ РАБОТА ДА ХОДЯТ В ЧУЖБИНА КОПАТ НИВАТА.

  АЗ ПРЕДЛАГАМ ВМЕСТО КАМЕРИ В ШОКОВА ЗАЛА И ТОАЛЕТНИТЕ, ПО ДОБРИЯТ ВАРИАНТ Е ДА МОНТИРАТ НА „МЕДИЦИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ“ ПО ЕДИН GPS, КОЙТО ДИРЕКТНО ДА Е СВЪРЗАН С ПОЛИЦИЯТА! ТО ИБЕЗ ТОВА ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ НЯМАТ ДРУГИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, ПОНЕ ВЗАИМНО ДА СЕ ПАЗЯТ…

 • Значи, като взема едно дърво и бой по кокалчетата на тия лекари, бой, бой, бой… Вербална агресия? С вербална агресия няма да ги излекувате тия лекари, искат си здрав пердах и това е!

 • Тя и Наска от ОУО е агресивна, ама си стои пом.директор там, като раздава правосъдие чрез заплахи, уволнения, съкращения и всичко, което ви дойде на ум в тази посока. Хората й вършат работата, а тя прибира парите и наградите. . Освен това от години е навършила години за пенсия, ама не я пенсионират, защото е връзкарка от класа. Завира се в Колев, за да й дава постоянно всякакви облаги на нея, пък Панайотов от РУО си ги крепи по приятелска линия. Той си управлява там, макар че официално вече уж не е началник. Тая новата само замазва и се прави, че не чува, ама всички знаят, но са глухи за истината. Наска трябваше да е от доста години пенсионерка, ама си стои на началничския пост и си гледа кефа. Няма закони за такива като нея. Пенсията я чака, пък тя чака поредното си увеличение на заплатата. Голям резил. Супер агресия.

 • Не си мийте ръцете с пациентите! Отношение нулево,помощ нулева, да не говорим в Детското отделение! Ами за възрастните,лично аз съм виждал как ги е гнус едно кръвно да измерят, да не говорим, че термометри нямат! Кой ви дава право да се отнасят така с хората! По времето на соца нямаше такова нещо! Може да не беше напреднала медицината но се лекувахме и лекарите казваха! „Щом човек е стигнал до спешното и е почукал на вратата значи има защо“ сега го гонят,включват система ,защото това могат и го отпращат при личния лекар,който помага и е съпричастен много повече от вас, или в къщи както каза госпожата по-горе! Уважаема г-жо Юриева ние и сега си се лекуваме в къщи,така че не се пени,ами се замисли какви ги вършите и заслужавате ли заплатите и облагите от ТАЗИ ХУМАННА ПРОФЕСИЯ!

 • Тва ми било спешно….отиваш полу мъртъв, осигурен и те карат да ходиш да си купуваш системи и куп неща?!?За да могат да те свестят!?!

 • Пенсионирайте началник Наска от ОУО. Стига с тази нейна агресия над хора и закони. Докога ще се кълчоти пред други началници, които й подсигуряват волни безмозъчни изпълнения за влас безкрайна и пари. Цикаджийката отдавна остаря, ама не се спира да се хвали, да заплашва и да фотографира безумията си. Изкукуригала баба Цола. Да си ходи,бе. Пенсията я чака от години.

 • Отидохме с брат ми в бърза помощ , беше му се забил пирон в крака , само ни казаха да си купим тетанос от аптеката със спинцовката и иглата -купихме , биха ни инжекцията и това беше , даже не погледнаха раната , камо ли да я изчистят . Това е най дребното. Да не говорим , че през вечерта няма дежурни лекари в ортопедия за другите незнам, сестрата звъни на лекаря той не си вдига тел. Държавата не им плащал допълнителните часове а ние обикновенния гражданин , какво да направим в случая сами ли да се излекуваме , казват ти да идваш сутринта. То ако не е било спешно нямаше през вечерта да търсиш помощ . Така , че не само пациентите ( изнервени) са виновни . Лекарите също са виновни .

 • Проблема е в самите лекари тъй като са много алчни и изнудват хората за пари и почти всеки дава щом е на зор,но на някои не им издържат нервите и им удрят по някой юмрук.Петков почти на всяка операция иска пари на ръка .

 • Агресивната Наска вън от ОУО. Стига сте я държали началник там. Не спря да се натиска на Колев и на кой ли не, само да взема големите пари, да се кълчи и да се снима по селските си вечеринки, защото само това може да прави, освен интригите по съкращенията на колегите си, за да изпъква вечно само тя в общежитието, като бълха на челото и да се кичи с награди, изработени от другите. Махнете я най-сетне, бе. Тя наяждане няма. Пенсионирайте я, защото остаря на този пост и пенсията я чака от мноооооооооооооого години. Нагла връзкарка.

 • I az 6te se vklu4a kam opatilite se ot tezi t.n. lekari i t.n. spe6no i to po4ti vseki pat kogato sam hodil tam. Problema e mnogo golqm tuy kato nqma koy da raboti. Re6enie: izcqlo nova moderna bolnica s nov red. Vsi4ki bezsavestnici van ot prefesiqta (80%). Iz cqlo nova s-ma i nov red. Novi kadri ako trqbva vnosni ..qponci, siriici, francuzi kakvito i da sa. Na4alnicite da se podberat mn vnimatelno.. da se

 • I az 6te se vklu4a kam opatilite se ot tezi t.n. lekari i t.n. spe6no i to po4ti vseki pat kogato sam hodil tam. Problema e mnogo golqm tuy kato nqma koy da raboti. Re6enie: izcqlo nova moderna bolnica s nov red. Vsi4ki bezsavestnici van ot prefesiqta (80%). Iz cqlo nova s-ma i nov red. Novi kadri ako trqbva vnosni ..qponci, siriici, francuzi kakvito i da sa. Na4alnicite da se podberat mn vnimatelno.. da se natisne pravitelstvoto za po-ve4e sredstva po vs vazmojni na4ini ako trqbva da se organizirat masovi protesti i bezredici! Vs vliqtelni hora da poemat iniciativa..

 • Пенсионирайте агресивната Наска от ОУО. Заради алчни началници като нея, които за власт, пари и слава са готови на всичко, хората в Хасково не вярват на властта. По закон тя отдавна трябваше да е пенсионерка, но уви. Хората си чакат истината и справедливостта да победят интригите, а Наска си живее живота за сметка на другите и няма кой да сложи край на това самоуправство. Резил голям.

 • Задължително влизайте в спешното с палка или с малка бухалка. Иначе само ще ви ошушкат.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.