Венци и цветя за 180-годишнината от рождението на Левски в Хасково

Хасково

180-годишнината от рождението на Васил Левски бе отбелязана тържествено с ритуал по поднасянето на венци и цветя пред паметника на Апостола на Свободата.

Слово държаха кметът Добри Беливанов и заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова. Водещата Калина Вълчева, Теодора Евтимова и Михаил Евтимов изпълниха стихотворения и песен за Дякона.

В програмата участваха още общинският мажоретен състав и духовият оркестър.

На 18 юли е обявен и ден на отворените врати в Регионален исторически музей Хасково. Поситетелите ще могат да видят кратък филм за живота на Левски, а така също да научат повече за трите негови посещения в Хасково от специалната лекция на служителите в музея. Входът е свободен, а музеят работи от 9 до 17 часа.

2 коментара

  • Ей най после видях Дадо Добри бях се притеснил нито се показва ни се обажда Добре че беше това тържество та да излезе от нелегалност Бай Добри ти си стопанинна града трябва непрекъснато да си в движение и по стратегическите местав града да решаваш проблемите на мянто и бълзо Не стой в канцеларията и не се заглаждай по задниците на общинаркита не сме те избрали за това

  • Гледам я тая Султанка Петрова и недоумявам Каква е тая къса пола бе на тия години че то момиченцето зад нея на снимката с по дълга пола Тия женюря в парламента наистина са големи снобки освен за облесло не мислят за нищо друго такива са и Цецка и Миглена и Фандъчката и Захариева и Николинка туристката Теменушка Петкова и так далее и так далее

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.