Хасково

Фондация търси в Хасково хора с предприемачески идеи

Лятната програма „Предприемачество: Възможностите на една ръка разстояние“ идва в Хасково на 28 и 29 юли.

Тя е специално създадена за хора с предприемачески идеи, които живеят в тютюнопроизводителни региони. Осъществява се от Центъра за предприемачество и обучения „Ринкър“ към столичната фондация BCause.

Екип от обучители от сферата на бизнес планирането, социалното предприемачество, маркетинга и комуникациите ще работят напълно безплатно и на място с предприемчиви хора, които искат да развият свой бизнес или да превърнат бизнес идеята си в предприятие.

Поканата е отправена към предприемачи, производители, земеделци, търговци от различни икономическия сектори, а също читалища, неправителствени организации, училищни настоятелства, които имат идея за стопанска дейност.

Индивидуално разработените идеи ще бъдат консултирани от експерти през септември. Най-добрите ще се състезават в конкурс през есента. Наградите са средства за стартово финансиране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кочо
кочо
19.07.2017 12:26 12:26

ДА ГИ ТЪРСИ В КВАЛТАЛ РЕПУБЛИКА. ТАМ СА ПОВЕЧЕТО ТАКИВА. ПРЕДПРИЕМАЧИ.

Back to top button