Любопитно

Как да си мият зъбките научи хасковлийчета д-р Кирякова

Хасковският стоматолог д-р Симона Кирякова се срещна с десетки малчугани в Детския отдел на Регионалната библиотека „Христо Смирненски“.

Срещата премина под мотото „Веселите зъбки“ и е в рамките на инициативата „Лято в библиотеката“. Зъболекарката, заедно със своите асистентки, обясни на децата как да си мият зъбките.

Библиотека

Д-р Кирякова предупреди малчуганите да си мият зъбите след всяко хранене и най-вече преди лягане. След това малчуганите направиха тематични рисунки.

На 25 юли от 10:30 часа клуб „Млад краевед“ ще посети Кирковото училище, а на следващия ден в Детския отдел на библиотеката ще е опознавателната игра „Аз ще стана библиотекар“.

„Лято в библиотеката“ продължава до 30 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.07.2017 18:37 18:37

Само да кажа, че Д-р Кирякова посъветва малчуганите да си мият зъбите сутрин и вечер преди лягане, а не след всяко хранене. Някой май не е слушал в час.

Сменяйте състава, за нищо им плащате
Сменяйте състава, за нищо им плащате
19.07.2017 18:59 18:59
Отговор до  Анонимен

Струва ми се, че за първи път влизаш в този сайт. Haskovo.info са ми се запомнили с невежеството и некомпетентността си. Бол неграмотно написани статии с неточна информация.

groziyo
groziyo
20.07.2017 10:00 10:00

С тия нокти няма да ми е приятно да бърка в на детето ми устата .а за хигиена говорим

иван
иван
20.07.2017 15:17 15:17

Благодарим на Др.та за съветите (Рекламата) да пробва с силанизиране на зъбите как то направиха някои некадърници което орезилиха постоянните зъби на десетки малчугани.

Back to top button