loading...

4 коментара

  • ПОНЕ СА СЕ ПОСТАРАЛИ ХОРАТА ДА ГО ОЗНАЧАТ НЯКАК А ВИЕ НЕЗНАЙНО ЗАЩО ИМ СЕ ПОДИГРАВАТЕ

  • Какво са се постарали? Това “обезопасяващо” чудо стои от една седмица там! От alibaba.com да бяха поръчали решетка, все щяха да я доставят до сега.

  • Що не давате публикуване на разни леко посолени изрази? Много сте възпитани, бравус, ентилигенция!
    Некадърниците от “Еко*рогрес” (или който и да е там боклук, отговарящ за тази шахта), размърдайте си зазните бе!
    Месец и половина стана и “чудото” си стърчи насред “централния пешеходен булевард” “Сан Стефано”! Гладници крадливи! Журна*листи, пак снимайте и повтаряйте – да се знае колко са некадърни общинските служби. И мръднете 20 метра в ляво, зад бившия бар “Европа” и жълтата банка – да видите що п*кня, л*йна и сперма има напляскани по трансформатора. Хлапета се напиват, педали свирки си правят, таксиджиите пикаят, циганите дрискат там. На 50 метра зад паметника на Капитан Петко Войвода и на 200 метра от кожения стол на Дедо. Който не вярва – да види: …… потърси в карти …… И в Гугъл Карти знаят кви боклуци са кауньето, има ни по сайтовете за мизерията по света!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.