Откриват приемни с областния управител по общините

Регион
Приемни

Областният управител Станислав Дечев организира приемни в общините от региона.

Целта на приемните е да бъдат проведени директни срещи с хората от населените места и в пряк разговор с областния управител да бъдат поставени най-горещите проблеми на местното население. Откритите приемни са традиционни за Дечев. Миналата година той отново посети всички общински центрове и разговаря с хората по места. От опита, който има, областният управител е убеден, че тази форма на комуникация с хората е работеща и много полезна.

Приемните стартират от Димитровград. Там на 26 юли от 10 до 12 часа в зала “Гросето” всеки може да се срещне със Станислав Дечев и да постави директно пред него конкретни проблеми.

Същият ден от 14 до 16 часа е срещата с граждани в Симеоновград. За 27 юли са планирани срещите в Маджарово и Ивайловград, а на 28 юли областният управител и заместниците му д-р Стефка Здравкова и Ангел Божинов ще проведат едновременни приемни в Свиленград, Тополовград, Харманли и Любимец. За последния ден на юли са насрочени приемните в Минерални бани и Стамболово.

Още новини

loading...

Един коментар по “Откриват приемни с областния управител по общините

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.