Танк падна от влекач на изхода на Хасково

Хасково

Верижна бронирана машина падна от влекача си на изхода на Хасково за Харманли.

Социалните мрежи веднага бяха залети със снимки на произшествието. Влекачът е завивал в кръговото движение, когато бойната машината е паднала странично.

Както Haskovo.info писа, от вчера военните транспортират тежка техника от полигона в Корен до Сточна гара в Хасково. След това бронираните машини ще бъдат качени на товарна влакова композиция и транспортирани до поделението си.

Снимка: Фейсбук

13 коментара

  • Не е закрепен с вериги,явно ги мързеше или подцениха ситуацията като се доверига на тежестта на танка

  • Не е на „на изхода на Хасково за Харманли“, а е на входа на Хасково от Харманли! Там няма „кръгово движение“, а кръгово кръстовище. Посоките се учат в първи клас, правописа до осми, шофьорски умения след осми. Неграмотността е доживотна!

  • Тъпи военни да се Закрият на 100% поделенията да ги видим тия некадърници какво ще правят

    • То от такова закриване на това и онова(поделения и предприятия)затова сме на този хал.

  • И няма начин „танковете“ да ги качат на пътническа композиция, тъй че ще да е на товарна, обяснимо е. Както и не заминават за поделението си, а за поделенията си.

  • Бях свидетел на инцидента и не мисля , че определението ,, ТЪПИ“ е подходящо . Все пак първо се замислете дали имате право да упреквате тези момчета. Инциденти винаги могат да се случат , никой не е засртахован.

  • Е не е тъп този който е управлявал влекача но е много глупав като е карал със по висока ксорост , влиза във кръговото със 35 км и хоп влекача скок поскок долу глупаво и тъпичко военно шебече на хранилка държавна !!!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...