Търси се шеф на Онкото, д-р Филев подава оставка

Хасково

Д-р Живко Филев, който бе избран от общинския съвет за управител на Специализираната болница за активно лечение по онкология в Хасково, заяви пред Haskovo.info, че подава оставка.

Д-р Филев, който сега е в отпуск уточни, че Агенцията по вписванията е отказала да го впише, защото няма здравен мениджмънт. Специалистът каза, че решението може да бъде обжалвано, но призна, че сам човек не може да се справи като управител на болницата, без да му се помага.

Здравен мениджмънт имал колегата му д-р Любомир Василев, който обаче може да поеме поста отново след решение на общинския съвет. Следващата сесия е на 4 август. Сега документи в болницата подписва д-р Петя Костадинова.

Haskovo.info припомня, че дотук се стигна, след като от поста управител с негова молба по здравословни причини бе освободен д-р Венко Балабанов.

Един коментар по “Търси се шеф на Онкото, д-р Филев подава оставка

  • Там и преди по време на БАЛАБАНА цареше ХАОС БЕЗВРЕМИЕ и сега ще е същата И василев да дойде и тоъ никаква няма да я свърши Там всички са омотани като кълбо от змии и ако решиш нащо да промениш настъпваш някоя усойница която веднага КЪЛВЕ Болницата ще продължи сигурно пак по БАЛАБАНСКИ МОДЕЛ –– со кротце со благо с малко пари и МАЛКО работа На ХОД са ОНКОБОЛНИТЕ вероятно за ПЛОВДИ или СОФИЯ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.