Хасково

Ремонтират „Климент“ и 10 стаи в общежитията

Продължават ремонтите по училищата в Хасковско през лятната ваканция.

Едно от училищата в Хасково, където стартира ремонт е ОУ „Св. Климент Охридски“. Тук с помощта на вишка се замазва фасадата на едната сграда. Работи се и по класни стаи на първия етаж. Само една от стаите се ремонтира основно, а на останалите се цикли паркета. Предстои да започне и ремонт на покрива на физкултурния салон.

Вече стартира и ремонт на 10 стаи от първи блок на Обединените ученически общежития. Тук всяка стая ще е със самостоятелна баня и тоалетна, а ремонтът трябва да приключи до края на август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
То в ОУО за ремонт е Наска
То в ОУО за ремонт е Наска
25.07.2017 1:27 1:27

То в ОУО за ремонт е Наска – пом.директорката, ама де тоя късмет. Пенсионирайте я тая баба Цола, бе. Стига се е фръцкала из града, защото няма какво да прави, а си търси повод за снимки и хвалби. Такова нахално женище рядко се ражда. В главата му само пари и награди. Одъртя в общежитието, но не свърши нищо полезно за него. Съсипа живота на толкова много хора и няма спирачка. Резил голям. Хайде, пенсийо, вън от ОУО.

123
123
25.07.2017 9:40 9:40

Още като прочетох заглавието и си знаех,че пак си ръсил простотии,злоба и лъжи. Ей,не се примири,че те съкратиха,заслужаваш си го,защото децата не заслужават толкова прост и злобен възпитател. Омален и банален стана,скрий се вече!

Наске, Наскееее, стига се хвали сама, бе!
Наске, Наскееее, стига се хвали сама, бе!
25.07.2017 14:24 14:24

Наске, Наскеееее, стига се хвали сама,бе! Не смесвай добрите служители в общежитието със себе си. Добри неща там стават независимо от тебе, а ти си присвояваш работата на другите, смяташ че тя се дължи на тебе. Градът ти се присмива за шантонерските изпълнения под път и над път, където тъпан чукне и ти си там, за да развяваш байряка на първо място и да се правиш на артистка. Отдавна ти е време да се скриеш и да си вземаш министерската пенсия, дето колегите ти я изработиха. Не им даваш спокойствие денем и нощем, в почивни дни и по време на отпуски. Като луда калинка си и всички подлудяваш да ти се въртят на пета, когато ти скимне, че иначе съкращение ги чака. Остави без хляб толкоз много хора, за да си стоиш началник и да вземаш големите пари, а облагите край нямат. 20 години са това. Власт, команди и хвалби, че всичко се дължи на тебе. Каква е тази твоя алчност и наглост, бе. Махай се от ОУО. Стига си се снимала и си огласяла общежитието с панаирите си. Пенсия си, не го разбра само ти,защото си тъпоъгълник отвсякъде. Никой не казва нещо хубаво за тебе. Открай време сама се перчиш и излагаш. Изкукуригала си съвсем и то не е само от остаряването. Нахална пенсия си. Нито срам, нито мярка имаш. Абсолютен резил си.

Пенсионирайте Наска от ОУО
Пенсионирайте Наска от ОУО
26.07.2017 1:03 1:03

Пенсионирайте Наска от ОУО. Остаря и вече не може да бъде ремонтирана успешно. Пък и няма нужда. Хората не могат да я търпят с нейните претенции за величие. Води Колев за…………..носа и той изпълнява всичките й капризи. Много гладна тая жена, бе. Не се наяде на пари и власт 20 години и иска още. Голяма напаст. Като пиявица се е лепнала и смуче ли смуче. А как пък се хвали, как се пъчи и изживява като единствената, която работи в това общежитие. Все едно други хора там няма и не е имало. Само тя. Слънцето на ОУО. Само че така е слънчасала, че само тя си вярва на фантазиите и си живее в измислените филми, дето са омръзвали на всички. Затова само чакат пенсионирането й, ама тя се прави на млада и смята че законите за нея не се отнасят. Законите са за простосмъртните, пък тя се смята за богиня. Тя коли, тя беси, тя се облагодетелства. Пенсия отвсякъде. Хайде, стига й толкова. Голяма излагация.

Да ремонтират баба Наска от ОУО
Да ремонтират баба Наска от ОУО
27.07.2017 23:38 23:38

Да ремонтират баба Наска от ОУО. Тая самовлюбена жена е изкукуригала напълно. Направо плаче за психиатър. Хората от години я чакат да се пенсионира, пък тя не спира да прави интриги и всякакви врътки, за да стои още началник в общежитието. То бива алчност бива, ама чак пък толкова. Пенсионирайте го това бабе, че да си отдъхнат хората от неговите измишлъотини и фантазии.

Дано пенсионират най-сетне Наска от ОУО
Дано пенсионират най-сетне Наска от ОУО
28.07.2017 11:40 11:40

Дано пенсионират най-сетне Наска от ОУО. Стига е кукуригала вече, че напълно изкукурига. И я мразят, и й се смеят, ама тя не спира да се фръцка и да си взема големите пари, без да върши нещо полезно за общежитието, освен само за себе си. Алчен кукумицин, който стои и чака новата си голяма заплата. Не се търпи тази пенсия, ама лудост не се лекува. Вън, бе. Вън от ОУО.

Баба Наска вън от ОУО
Баба Наска вън от ОУО
29.07.2017 14:04 14:04

БАБА НАСКА ВЪН ОТ ОУО. СТИГА СЕ Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛА ТАЯ АЛЧНА ЗА ВАСТ, НАГРАДИ И ОБЛАГИ ЖЕНА. МИНА Й ОТДАВНА ВРЕМЕТО ЗА ПЕРЧЕНЕ И КОМАНДОРЕНЕ НА ВСИЧКИ В ОБЩЕЖИТИЕТО. ПЕНСИОНИРАЙТЕ Я НАЙ-СЕТНЕ И ОСВОБОДЕТЕ ХОРАТА ОТ НЕЙНИТЕ ИНТРИГИ И ФРЪЦКАНЕ ИЗ ГРАДА. СТИГА Е СПАЛА В КАБИНЕТА СИ И ТОРМОЗИЛА РАБОТЕЩИТЕ В ОУО. ДАЙТЕ РАБОТА НА НЯКОЙ МЛАД ЧОВЕК. ПЕНСИОНИРАЙТЕ Я СПОРЕД ЗАКОНА, КОЙТО МАЙ САМО ЗА НЕЯ НЕ ВАЖИ. ВЪН ОТ ОУО, НАСКЕ! ВЪН ПЕНСИЙО!

Back to top button