Спорт

Нова площадка за стрийт фитнес под видеонаблюдение откриха в Харманли

Нова площадка за стрийт фитнес вече радва малки и големи в Харманли. Многофункционалната тренировъчна конструкция е изградена със средства от общинския бюджет, отговаря на всички условия за безопасност, осветена в тъмните часове на денонощието и под постоянен видеоконтрол.

Новата придобивка за Харманли беше официално открита от кмета на Общината Мария Киркова.

Фитнес

„Радвам се, че желанието на активно спортуващите, които редовно тренират тук на стадион „Хеброс“, вече е изпълнено. Като представители на местната власт ще направим всичко възможно такива атрактивни зони за отдих да бъдат изградени и на други места в града“, каза градоначалникът като пожела на всички да ползват съоръжението със здраве и без инциденти.

Младежи демонстрираха уменията си по стрийт фитнес и показаха завидно майсторство. За всички присъстващи и активно спортуващи, организаторите бяха подготвили здравословна почерпка.

Фитнес

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button