Хасково

Пак обявиха конкурс за секретар на общината и шефове на дирекции

Нов конкурс е обявен за секретар на община Хасково, потвърдиха за Haskovo.info от кметството.

Припомняме, че последният конкурс за поста беше обжалван, като опорочен, от един от участниците в него – Пламен Лечев и спрян в началото на юни. За поста кандидатстваха още сегашният секретар Биляна Димитрова, Атанас Бързев, който от 2006 до 2010 г. бе управител на ВиК-Хасково и Юмер Мерт – бивш кмет на село Козлец и началник в областна дирекция “Земеделие”.

Сега от кметството обявяват и конкурси за старши юрисконсулт, директор на дирекция „Финансово-счетоводни дейности и бюджет“ с титуляр Росица Гаргова, директор на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“ (Гергана Киримова), директор на дирекция „Икономика и стопански дейности, управление на общинска собственост“ (Янко Петев) и директор на дирекция „Европейски и национални програми и проекти и екология“ (Надежда Иванова).

От кметството обявиха, че местата са конкурсни и затова се обявяват такива. Кандидатите подават документи в 14-дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Възмотен
Възмотен
25.07.2017 18:30 18:30

Тия конкурси все ги обявяват но никога не ги осъществяват.Прах в очите хвърлят на хорат.

Анонимен
Анонимен
25.07.2017 19:09 19:09

Победителите са ясни от сега-настоящите началници, те са с партийните и роднински врьзки,колко му е да се явят на нагласен конкурс и да го спечелят.

Бул .Монтевидео 24
Бул .Монтевидео 24
25.07.2017 22:44 22:44

Всички са без конкурс ще натакмят 2 точки повече и пак от партията и роднини и миндили.

Back to top button