Спорт

Димитровград с най-красивите волейболистки в елита

Три волейболистки на димитровградския волейболен клуб „Раковски“, които в последния сезон станаха вицешампионки в женското първенство, влязоха в конкурса „Мис bgvolleyball“.

Това са 17-годишната Елизабет Късаджикова, Силвия Андреева на 21 г. и 20-годишната Симона Николова.

Само „Казанлък“ има толкова волейболистки в конкурса за красота, като „Славия“, „Левски“, „Локомотив 1929“ и шампионките от „Марица“ – по една. Първата фаза на конкурса с онлайн гласуване вече започна.

Вече е ясно, че в следващия сезон Силвия и разпределителката Мирела Шахпазова се връщат в „Марица“. През следващите дни трябва да стане ясно, които състезателки ще се състезават за „Раковски“ през новия сезон. Очакванията са талантливи волейболистки от „Марица“ да подсилят димитровградския тим.

Момичетата от школата пък започват подготовка на 1 август на басейна в Димитровград, където има игрище за плажен волейбол. След това ще се проведе лагер на морето, както и съвместен лагер с волейболистките, които ще бъдат преотстъпени от „Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мирослав
Мирослав
25.07.2017 19:30 19:30

Хубавиците са от Пловдив !

Back to top button