Хасково

Хванаха 27-годишен с екстази, обраха вила и къща за гости в Хасково

27-годишен харманлиец с инициали Б. Ч. с „Ауди 80“ е спрян от пътните полицаи за проверка в Чирпан, съобщават от полицията.

В мъжа, който е арестуван до 24 часа, са намерени 2 таблетки екстази.

1817 цигари без акцизен бандерол са открити и иззети от димитровградските полицаи при извършени проверки на два хранителни магазина и три адреса в града.

Хасковските полицаи пък са хванали 44-годишен жител на село Стойково, извършител на кражба от работилница в селото. Вчера през незаключена врата мъжът е проникнал в работилницата и е задигнал моторна резачка.

Тази сутрин през незаключена врата на тераса, е проникнато в къща за гости на хасковската улица „Алеко Константинов“. Открадната е мъжка чантичка с лични документи, 20 лв. и мобилен телефон.

Пак рано днес през ПВЦ врата на веранда, е проникнато във вила в местност „Куба“. Открадната е дамска чанта, лични документи и сумата от около 300 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button