„Златна Тракия“ и Джани Дауд на фест в Сараево, следва турне в Португалия

Любопитно

Хасковският фолклорен ансамбъл „Златна Тракия“ заминава в четвъртък сутринта за Сараево.

В столицата на Босна и Херцеговина се провежда международен детски фестивал, в който ще участват 30 танцьори от детската формация на ансамбъла. С тях пътува и талантливата певица Джани Дауд, която ще изненада домакините с песен за Сараево.

Ансамбъл

Днес бе последната репетиция на ансамбъла, като ръководителят Златка Тимонова раздаде на танцьорите тениски с логото на „Златна Тракия“ и България.

Фестът, в който нашите участват за първи път, продължава до 31 юли. Само два дни по-късно 35 танцьори от голямата група заминават за турне в Португалия, което ще продължи близо две седмици.

6 коментара

  • Нямате ли се друга работа, че коментирате так грозно под снимките на децата!!! Eх, злоба ли, ех завист ли?

  • Ами играят децата, много добре играят. Това е най-добрия ансамбъл в града и не само. Харесват ги, канят ги, пътуват, играят, печелят награди. Какъв ви е проблема бе простаци хасковски.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.